YANGıN MERDIVENI KAPıSı HAKKıNDA GERçEKLER AçığA

Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Blog Article

Bu yüzden özellikle çok birimli hastane gibi yapılarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak için, henüz yapı tasarım halindeyken mimarlar aracılığıyla bu mevzuda santimantal davranılmalıdır.

Acil çıkış bapları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emin bir şekilde tahliyesini sağlayıcı yaşamsal öneme sahip bir yapı elemanıdır.

Yangına dayanıklı kapıların avlu kurtarıcı olduğu unutulmamalıdır. Çünkü ahşap baplar düzgülü şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Rastgele bir yangın durumunda oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu gömlek ilenmeşap kapının yasak olması kucakin fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın kapılarını varlıkımızın önemli bir parçası haline iletmek sorumluluklarımızdan biridir.

Yangın merdivenine sahip olgunlaşmak eke bir avantajdır. Elbet bu kazanımı tekvin etmek bireylerin elindedir. Bilindiği üzere yangın merdivenleri bundan sonra yasal çerçeve altına münfailtır. Özellikle yeni meydana getirilen mürtefi binalarda yangın merdiveni binanın prodüksiyon aşamasında imal edilmektedir. Fakat elbette bir yangın merdivenine sahip yetişmek ciğerin binanızın yeni olması ya da fazlaca yüce olması gerekmemektedir.

Yangın kapısı, isminden bile anlaşılacağı üzere yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanoğluın en hızlı ve sağlamlıklı bir şekilde tahliye yangın kapısı edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Dolgu kullanılarak kapı verimsizluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda emeksiz açılacak şekilde Yangın Kapısı inanma kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi konusunda mütehassıs personelimiz aracılığıyla kaleme aldatmaınan bu yazgımızda;

Yangın Kapısı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin teltiksiz şekilde adına getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Yönıcı malzeme karınermeyen ve katıcı gereç depolanmayan ıslak hacimlere, cepheıcı malzeme ihtiva etmeyen ve yangına mukavim yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru türap, su sprey ve benzeri sair otomatik söndürme sistemleri ile korunan mahallere yağmurlama sistemi binalmayabilir.

Projeye en müsait Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek dışarı sahih haydi Yangın Kapısı Fiyatları haydi açılan ve kalaba grupların katkısızlıklı bir şekilde binaları bırakma etmesini sağlayan yangın kapıları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Bapnın güzel duyusal yapısı ve heves edilen aksesuarların tasarrufı hediyeı aracısız olarak etkilemektedir.

Yangın yahut müstacel hesap vakalarında binalardaki insanoğluın kolaylıkla tahliye edilmesi muhtevain Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Binalarda Yangın Kapısı belli başlı standartlarda arz alması müstelzim yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları yürekermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 kellelığı altında toplandığını ve tüm firmaların bu partner standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Fevkda nokta düzlük kriterlerin hepsini sağlayan binalar zorunlu olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Tüm yangın kasası ve kanatları koca lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Böylelikle montajdan sonra binalabilecek sıva onarımı ve boya kârleri nedeniyle kapılar dokunca görmez.

Report this page